Soft-ul LiveCycle, actualizat de Adobe

Producatorul de soft Adobe Systems actualizeaza si dezvolta soft-ul LiveCycle si urmeaza sa anunte LiveCycle Enterprise Suite Update 1, care adauga noi functii pentru managementul continutului, alaturi de unelte care ajuta la realizarea de servicii financiare si aplicatii.

LiveCycle este unul dintre produsele de baza de la Adobe. Produsul este conceput pentru aplicatii care implica schimbul de documente in interiorul si in afara organizatiilor, precum site-uri guvernamentale care le cer utilizatorilor sa completeze si sa proceseze cereri.

Noul produs include doua noi componente: LiveCycle Content Services ES si LiveCycle PDF Generator 3D ES.

Componenta Content Services, dezvoltata impreuna cu Alfresco Software, le permite companiilor sa realizeze un proces sau o aplicatie legata de continutul existent al companiei. De exemplu, companiile pot folosi unealta pentru a crea un sistem pentru care sa puna in contact producatorii cu furnizorii de materie prima, sau pentru a face legatura dintre spitale si asigurati.

Componenta PDF Generator 3D ES este orientata catre industria manufacturiera si le permite companiilor sa impartaseasca modele bi si tridimensionale, in format PDF. Componenta functioneaza cu peste 40 de aplicatii CAD, potrivit celor de la Adobe.

LiveCycle ES Update 1 va fi disponibil luna viitoare, a anuntat Adobe.

Sursa: CNET News ( www.cnet.com )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *