Soft-ul Check Point – premiat la Techworld

In cadrul Techworld Awards 2008, Check Point Endpoint Security a castigat premiul „Endpoint Security Product of the Year“. Techworld Awards sunt acordate celor mai bune produse si reprezinta o recunoastere a inovatiei.

Castigarea acestui premiu ilustreaza faptul ca Check Point Endpoint Security este cel mai bun produs de securitate a punctului de lucru.

Cunoscute anterior ca Network Awards, Techworld Awards sunt decernate de 13 ani. In fiecare an, juriul selecteaza produsele si utilizatorii din industria IT din Europa care au avut o contributie importanta. Techworld Awards premiaza acele produse care ajuta profesionistii IT in activitatea lor zilnica, dar si pe specialistii care contribuie la dezvoltarea industriei de IT.

Juriul Techworld Awards este format dintr-o comisie independenta de lideri din industria IT si din jurnalisti de la Techworld.com, care se reunesc pe perioada mai multor saptamâni pentru a evalua candidatii / produsele si pentru a-i desemna pe cei care indeplinesc cel mai bine criteriile de premiere.

Check Point Endpoint Security a fost creat pentru a proteja laptopurile si calculatoarele din companie impotriva malware-ului, pierderii si furtului de date si a altor amenintari, in timp ce imbunatateste securitatea accesului de la distanta la retea. De asemenea, simplifica foarte mult securitatea prin oferirea unui singur agent software, a unei singure console de management si a unei singure instalari, usor de facut si controlate de un singur administrator.

Sursa: Check Point

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *