Soft educativ: Myria Educational 2008

Intr-o lume in care Internetul si aplicatiile multimedia iau locul din ce in ce mai mult metodelor clasice de predare, Myria propune un nou concept in arhitectura PC-ului de acasa: Myria Educational. Inveti si te joci in acelasi timp.

Programul software porneste de la necesitatea imbinarii jocului cu didacticul, oferind parintilor instrumente moderne si usor de utilizat, care sa-i ajute in educatia copiilor acasa.

Mai mult, soft-ul urmareste aspecte sociale importante cum ar fi:
* Responsabilitatea fata de copii: Myria Educational aduce in prim plan instrumente si ghiduri de utilizare a controalelor parentale
* Familia: Chiar daca software-ul educational face diferenta, Myria Educational ofera intregii familii un mediu relaxant si atractiv de petrecere a timpului liber.

Programul are la baza noi sisteme desktop dedicate, configurate pe solutii hardware si software echilibrate, prin care copiii pot descoperi un mod mai simplu si mai distractiv de a invata, imbinand necesitatea studiului cu placerea jocului pe calculator.

Sistemele pot fi gasite in magazine sub denumirea Myria eCreativ si sunt disponibile in doua variante:

Myria eCreativ 6+ pentru prescolari si scolari din ciclul primar si Myria eCreativ 10+pentru scolari din ciclul gimnazial.

Sursa: Soft.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *