Snow Leopard OS-ul de la Apple, apare pe 8 iunie

leopardApple pregateste pe 8 iunie lansarea sistemului de operare Snow Leopard, potrivit unui raport bazat pe programul unui centru de evenimente din San Francisco pe care compania il inchiriaza frecvent pentru conferinta sa developer.

Compania Apple a confirmat anul trecut ca urmatorul upgrade al Mac OS X se ve numi Snow Leopard si il va lansa in aproximativ un an.

Potrivit Baltimore Sun, Moscone Center are un program de evenimente intre 6-12 iunie marcate doar ca si “corporate meeting”. Acea saptamana reprezinta aceasi perioada in care Apple a organizat WWDC in Moscone in 2007 si 2008.

Din informatiile furnizate de compania producatoare se pare ca Snow Leopard va suporta OPCL (Open Computing Language) pentru a permite dezvoltatorilor sa “fure” putere computing de la procesorul grafic si sa o utilizeze si in scopuri non-grafice.

Toate notebook-urile si desktop-urile Mac sunt acum configurate cu procesoare grafice de la nVidia Corp, puternic promovate de companie pentru abilitatea lor de a prelua o parte din sarcina CPU.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *