Snow Leopard nu concureaza Windows 7

Mac OS X Snow LeopardLa inceput au fost lansate diverse speculatii conform carora Snow Leopard ar ameninta celebrul Windows 7. Realitatea este ca acest sistem de operare este decat un Mac OS X updatat. Apple a declarat inca de la inceput ca in Snow Leopard s-a concentrat pe performanta si ca update-ul va oferi foarte putine caracteristici noi. Insa, anumiti analisti au legat lansarea de cea a Windows 7 si au transformat totul intr-o confruntare. Sistemul Snow Leopard nu este chiar atat de performat si nu are calitatile care-l pot face un concurent direct pentru Windows 7. Acesta din urma poate functiona pe sisteme PC, spre deosebire de Snow Leopard care va lucra numai pe sisteme Mac bazate pe procesoare Intel. Snow Leopard nu este un sistem de operare nou. Este un update de performanta cu cateva caracteristici noi. Si Microsoft ofera acelasi lucru sub forma unor Service Pack-uri gratuite in comparatie cu Windows 7 care este un sistem de operare nou. Pe zona de desktop, Windows 7 se va confrunta cu o amenintare mult mai mare din partea sistemelor de operare Linux ca Ubuntu sau Fedora.

7 comentarii la „Snow Leopard nu concureaza Windows 7

 1. FIreheart Drakeflame

  Haideti sa fim realisti nitel va rog !!!

  Windows (chit ca e 7, chit ca e 777…) , versus o masina stabila, fiabila, bazata pe extrem de stabilul unix

  hahahahahaha !

  oare astia din articol care proslavesc windows, si-au pus intrebarea cheie (si retorica)
  de ce Microsoft a eliberat un nou sistem de operare atat de curand dupa Vista !?!?

  asta e intrebarea de nota 10 !

  raspunsul e cat se poate de clar: si-au dat seama ca Vista e un gunoi ( iar eu sunt ITist, lucrez cu retele etc) si incearca sa dreaga busuiocul, cu un xp mutant

  dar oricine se intereseaza nitel, isi da seama ca bazele de la MaC OS >>> bazele Windows

  fiabilitatea platformelor Linux si Unix e muuuult peste cele Windows….

 2. vali74

  FIreheart Drakeflame esti varza tinere , nu mai posta prostii daca esti habarnist

 3. soimul

  vali nu mai vb tu prostii , ai testat cumva ambele sisteme de operare sa vezi ce mare diferenta e intre ele? 😉

 4. siluan

  Eu folosesc in prezent OSX Leopard 10.5.7 , dupa ce am folosit ani de-a randul Windows 95,98 98SE, Millennium, XP (inclusiv SP1,2,3), Vista (SP1), Windows 7 RC 1. Cele mai bune variante de Windows au fost XP SP3 si Windows 7. Dar tot ce poate da mai bun Windows este JALNIC in comparatie cu OSX Tiger sau Leopard. Windows are multe posibilitati dar nu are inteligenta (habar nu are sa aleaga corect tipul de folder dupa continut de ex.), stabilitate, securitate si nu este capabil de o asignare corecta a proceselor catre mai multe core-uri. Iar OSX Snow Leopard nu este numai un upgrade de genul SP la Windows. Snow inseamna implementarea unor tehnologii soft la care Microsoft poate doar visa acum (Grand Central, OpenCL, 64bits concomitent cu 32, reprogramarea unor intregi sectoare – de ex. Finder- in Cocoa. Dupa mine asta suna cu mult mai mult decat un SP de Windows.
  Oricum nu ma astept sa ma inteleaga cineva care nu a pus in viata lui mana la modul serios pe un alt OS decat Windows (am folosit Linux distibutiile: Corel, Mandrake, Feodra, SuSe, Lindows, CentOS, Ubuntu; MacOSX Leopard 10.5.4;5.5;5.7; Tiger 10.4.3); si care vine cu argumente de genul “cei mai multi oameni folosesc Windows, cele mai multe soft-uri ruleaza pe windows, sau windows ruleaza pe PC”.
  Pentru sotu-ri care ruleaza pe Mac, multe din ele fiind net superioare celor de pe Windows, da un search pe Google si o sa gasesti cateva mii.
  La revedere. 😉

 5. siluan

  FIreheart Drakeflame te inteleg, te respect si te sfatuiesc sa nu te amarasti cand esti contrat de partizanii Windows. Ei apara oala nestiid ca de fapt a fost goala de la inceput (Mac a fost mereu un OS, Windows a fost de fapt pana la XP o aplicatie ruland pe DOS… si cam atat a ramas si acum). 😉
  Ei nu au cum sa-ti inteleaga linistea cu care deschizi Mac-ul si multumirea cu care convietuiesti tu cu el. Bye

 6. snow leo

  si eu sunt utilizator de mac,intr-adevar snow leopard putea oferi ceva mai multe schimbari grafice dar numai faptul ca ofera suport pentru exchange merita upgrade-ul.
  legat de securitate nu cred ca exista termen de comparatie intre osx si windows,la nici un capitol nu se compara.
  rog desteptii care nu au pus in viata lor mana pe un alt sistem de operare decat windows sa se abtina de la comentarii imbecile.
  softurile pentru mac sunt mult mai putine dar mult mai bune,decat 10 programe care fac acelasi lucru pe windows si niciunul bun de ajuns mai bine 1 si bun pe osx.
  windows 7 va fi o mizerie ca si urmatoarele,in 20 de ani microsoft nu a fost in stare sa scoata un sistem de operare bun,nu o va face nici acum.
  cat de curand cand vor simti scaderea vanzariilor deoarece mai apare goolge os,macuserii cresc de la an la an considerabil si mai sunt si linux fans 🙂

 7. alex

  windows 7 vs leopard
  sa fim seriosi inainte foloseam wind 7 acuma leopard si sincer sa fiu sunt mai multumit acuma…..lucrez cu programe de la adobe si se misca mult mai bine pe leopard
  Concluzie:::::Leopard:-BD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *