SIVECO Romania promoveaza la nivel european proiectele nationale

sivecoCompania SIVECO Romania acorda un rol important parteneriatelor care vizeaza dezvoltarea de proiecte de cercetare. In calitate de membru al Retelei Europene de Software si Servicii (Networked European Software and Services Initiative NESSI), unul dintre cele mai importante organisme din domeniul stiintei serviciilor IT, SIVECO Romania promoveaza la nivel european proiectele pe care le dezvolta in tara, si care pot fi replicate.

NESSI reuneste 366 de membri din toata Europa – specialisti din universitati, centre de cercetare, fundatii, jucatori importanti de pe piata IT, sustinand interesele companiilor care activeaza in domeniul cercetarii-dezvoltarii, incurajand obtinerea fondurilor europene de cercetare pentru programe software de avangarda.

Parteneriatul cu NESSI se adauga altor parteneriate dezvoltate de SIVECO Romania cu organizatii profesionale si de afaceri importante unde compania este membra: Asociatia Europeana pentru Tehnologia Informatiei (European Information Technology Association), Camera de Comert Romano-Americana, Camera de Comert si Industrie Franco-Romana.

Infiintata la inceputul anului 1992, SIVECO Romania SA este liderul caselor de software din Romania, asigurand o mare parte din volumul total al exporturilor de produse software din Romania in tari din Europa Centrala si de Est, din Uniunea Europeana, spatiul Comunitatii Statelor Independente, in Orientul Mijlociu si Apropiat, in nordul Africii.

Sursa: Soft.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *