SIVECO Romania isi mentine pozitia de lider

 

Compania SIVECO Romania castiga un nou premiu. De data aceasta, locul intai la categoria “Cercetare-Dezvoltare si High Tech/Tehnologia Informatiei”. Premiul a fost acordat de catre Camera de Comert si Industrie a Romaniei, in cadrul celei de-a XV-a editii a evenimentului “Topul national al firmelor 2008”.

Realizarea topului firmelor din Romania are in vedere sase domenii de activitate: Cercetare-Dezvoltare si High Tech; Industrie; Agricultura, Pescuit, Piscicultura; Constructii; Servicii; Comert, Export, Turism. Clasamentul de top al fiecarui judet contine cate 10 firme pentru fiecare domeniu de activitate si clasa de marime.

Indicatorii utilizati pentru clasificarea firmelor sunt: cifra neta de afaceri, profitul de exploatare, rata profitului, eficienta utilizarii resurselor umane, efortul de dezvoltare, eficienta utilizarii capitalului angajat.

 “Competitia selecteaza valorile, determinandu-le sa accepte conditia de punct cardinal. Acei oameni de afaceri ajunsi in varful piramidei drept puncte de referinta ale cetatii trebuie nu atat felicitati, cat mai mult urmati pe drumul reusitei” a spus Mihail Vlasov, presedintele CCIR.

Infiintata la inceputul anului 1992, SIVECO Romania SA este liderul caselor de software din Romania, asigurand o mare parte din volumul total al exporturilor de produse software din Romania in tari din Europa, Orientul Mijlociu si spatiul CSI. Intre actionarii SIVECO Romania se numara Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V. Adresandu-se cu precadere organizatiilor mari si mijlocii, compania ofera solutii eficiente EAS, Document Management, Business Intelligence, eLearning, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms si eBusiness atat pentru piata locala, cat si pentru cea internationala. De asemenea, compania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.

 

 

Sursa: Soft.ro

Autor: Mihaela Radulescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *