Sistec vrea sa cumpere o companie din Moldova

Sistec, divizia de solutii IT a grupului RTC, estimeaza pentru acest an afaceri de 10 mil. euro, cu peste 40% mai mult decat in 2007, planuind in 2008 extinderea in Republica Moldova prin preluarea unei companii din regiune, au anuntat joi oficialii companiei.

“Ca principala directie strategica pentru anul 2008 ne propunem cresterea vizibilitatii in piata si dezvoltarea celor sase linii de business ale companiei prin cresterea vanzarilor, investitii sau extindere regionala. In 2008 ne propunem, de asemenea, un rulaj de 10 mil. de euro fata de 7 mil. de euro anul trecut”, a decarat joi Marius Capraru, directorul executiv al companiei.

Printre cele sase linii de business ale companiei se numara departamentul de Suport IT, Reteaua de Service sau Departamentul de Networking.

Sistec a semnat in luna iunie un contract de licentiere, implementare si mentenanta a solutiei SAP cu Rombat, unul din liderii de pe piata romaneasca in productia de baterii auto. Implementarea solutiei a inceput in luna iunie urmand ca procesul sa fie finalizat in ianuarie 2009. Valoarea contractului se ridica la aproximativ 200.000 de euro.

Compania Sistec a fost infiintata in anul 1994 si reuneste in prezent o echipa cu peste 300 de oameni care ofera pachete de solutii si servicii IT pentru afaceri. Compania membra a Grupului RTC are sediul in Bucuresti, un centru regional la Cluj, si arie de acoperire nationala prin filialele din principalele orase ale tarii.

Sursa: Soft.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *