Siemens – gama ecologica de telefoane, routere si sisteme multimedia

Beia Consult International – Siemens System Partner – lanseaza noua gama de telefoane Siemens ECO-DECT, routere Siemens ECO-Broadband Wifi/WiMax, sisteme de videoconferinta HD Siemens OpenScape Video si sisteme multimedia digitale DVB Gigaset.

Pentru telefoanele Siemens Gigaset si Euroset este lansata noua gama de telefoane ECO-DECT si ECO Broadband (WiFi si WiMax) care ofera o economisire a consumului de energie si radiatii scazute pentru protectia sanatatii si a mediului inconjurator.

Conceptul Gigaset Home Control aduce mai multa securitate casei si birourilor mici. Astfel se controleaza aplicatii clasice precum sistemul de alarma, iluminatul, jaluzelele, incalzirea si multe altele. In viitor si receptoarele TV digitale de la Gigaset, chiar si televizorul vor fi integrate in casa inteligenta – toate semnalele de stare si procesele de operare vor fi afisate pe ecran. Cu fiecare dezvoltare a telefoanelor Gigaset (capabilitati video, display mai mare, etc.)

Gigaset Home Control se va dezvolta armonios si fara costuri mari. Achizitionarea unui sistem Home Control Gigaset economiseste bani prin utilizarea conexiunii telefonice si face casa mult mai confortabila. Se pot controla toate echipamentele cu un singur dispozitiv – telefonul fara fir cordless. In afara casei veti fi informati despre alarme prin telefonul mobil si veti avea la dispozitie principalele functii. Baza telefonului Gigaset va transmite semnalele catre echipamentele controloate echipate cu module DECT Siemens.

Varful de gama, router-ul Gigaset SE366 WLAN ofera acces ultra-rapid pentru internet, IP-TV si flux video HD (High Definition). Cu ajutorul acestui router este posibila implementarea unui centru de comunicatii si distractie chiar in propria locuinta. Ofera o rata mare de transfer de pâna la 300 Mbps astfel incât sa permita accesul la serviciul IP-TV, VoIP HDSP si HD video fara conectarea la calculator a vreunui cablu.

Televiziunea digitala este posibila prin echipamentele Gigaset care depasesc facilitatile televiziunii traditionale : ofera o calitate inalta a imaginilor, acces instant la programul TV, vizualizare interactive, etc.

Cu Siemens OpenScape Video, orice angajat poate sa participe la o videoconferinta HD.

Terminalele sunt la preturi convenabile, astfel investitia in videoconferinta este o optiune viabila pentru toate intreprinderile. OpenScape Video poate conecta terminale video existente third-party pentru a minimize investitia initiala in sistem.

Dispozitive familiare precum telefonul mobil/fix sau un client pe PC pot fi utilizate pentru a participa la conferinta, fapt ce permite angajatilor mobili sau in miscare care nu au acces la echipament profesional de videoconferinta sa participe totusi la o intalnire complet audio-video sau sa fie adusi pe baza ad-hoc.

Cu aplicatia software OpenScape Unified Communications se pot integra pe langa capabilitatile de prezenta, telefoane fixe si mobile, Instant Messenger, adrese de e-mail si posibilitatea de a initia o videoconferinta. O singura retea, un sistem de numerotare, usurinta de a utiliza sistemul video ca un apel telefonic – toate acestea sunt avatanjele solutiei OpenScape UC, o modalitate intuitiva si simpla de a efectua videoconferinte intr-o intreprindere.

Sursa: Soft.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *