Serviciu de consultare online a facturilor, de la Cosmote

Operatorul de telefonie mobila Cosmote Romania a lansat serviciul gratuit pe Internet e-Bill, prin intermediul caruia toti abonatii companiei, atat rezidentiali cat si companii, pot consulta electronic facturile emise si pot obtine o serie de rapoarte personalizate.

Abonatii care activeaza serviciul au la dispozitie site-ul dedicat eBill.cosmote.ro , unde pot consulta facturile emise de la momentul activarii serviciului, precum si date statistice referitoare la numarul total al apelurilor realizate, rapoarte pentru fiecare numar de telefon detinut, costuri etc, au transmis oficialii operatorului.

De asemenea, abonatii mai pot realiza, prin intermediul acestei aplicatii, statistici personalizate si pot descarca informatiile in fisiere de tipul PDF, TXT, XML sau Excel.

Lista beneficiilor exclusive ale acestui serviciu mai include si notificarea printr-un e-mail in momentul emiterii unei noi facturi, cat si posibilitatea de a printa factura in intregime sau partial.

Serviciul poate fi activat prin intermediul magazinelor Cosmote si a celor partenere.

Pentru a asigura securitatea informatiilor, serviciul e-Bill poate fi accesat numai cu ajutorul unui nume de utilizator si a unei parole, furnizata initial de Cosmote si personalizata ulterior de catre abonat.

Sursa: Cosmote ( www.cosmote.ro )

3 comentarii la „Serviciu de consultare online a facturilor, de la Cosmote

  1. maier teodor

    buna asi dori o informatie despre data de facturare ,amea e in data de 8 a luni si vreau sa mi-o schimb in data de 16 a luni cum ce tre sa fac ca sa mi se trimita factura in data de 16 nu in data de 8 cum mie pe factura

  2. vartolomei dominique cristinne

    as dori sa schimb data de facturare cum sa procedez mentionez ca am o factura emisa iar eu iau bani numai pe data de 15 a luni si atunci pot sa o platesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *