SeniorERP integreaza Virtual Earth

SeniorERP, sistemul informatic dezvoltat de Senior Software, integreaza tehnologia Virtual Earth, platforma online de servicii dezvoltata de Microsoft pentru accesul la informatii geospatiale, harti sau trasee rutiere.

Integrarea Virtual Earth in cadrul SeniorERP ofera beneficii extinse companiilor ce activeaza in domeniul importului si distributiei, prin punerea la dispozitie a unor instrumente eficiente de optimizare a costurilor logistice si management complex al fortei de vanzari.

Virtual Earth este o platforma de servicii integrate ce permite dezvoltarea unor aplicatii dinamice online prin intermediul hartilor si imaginilor geospatiale detaliate. Companiile pot beneficia de multiple functionalitati pentru determinarea diverselor rute in organizarea trasnportului sau livrarilor si optimizarea acestora. Integrarea acestei tehnologii cu diverse servicii sau aplicatii ofera noi modalitati revolutionare de a organiza eficient procesele organizationale.

Optimizarea costurilor logistice
In cadrul SeniorERP, Virtual Earth intervine direct in interactiunea cu departamentele de logistica ale companiilor, oferind noi perspective in organizarea modalitatilor de a livra marfa catre clienti. Dintre beneficiile importante ale acestei integrari se pot aminti: posibilitatea calcularii rutei optime pina la un anumit client sau care este cea mai buna ruta care trece pe la urmatorii clienti. De asemenea, sistemul intervine in organizarea eficienta a zonelor de livrare, detalierea traseelor pentru incepatori sau identificarea rapida a adreselor de livrare nefamiliare.

Prin integrarea Virtual Earth in cadrul SeniorERP, companiile ce activeaza in import si distributie dispun de un instrument pentru vizualizarea informatiei critice de business, intr-o maniera integrata, ce combina hartile online si datele proprii introduse in sistem. Informatii din baza de date de clienti, sau din multiple surse, pot fi integrate cu Virtual Earth pentru a obtine o imagine de ansamblu pentru diverse procese si pentru a oferi solutii inovative in abordarea propriei afaceri.

Ultima generatie tehnologica ERP
Integrarea Virtual Earth face parte din programul de cercetare si dezvoltare initiat de Senior Software, care are ca scop integrarea in sistemul SeniorERP a celor mai noi tehnologii pentru dezvoltarea de solutii pentru managementul proceselor de afaceri.

Sursa: Senior Software

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *