Senior Software se extinde zonal in Constanta

Compania Senior Software a deschis, incepand cu 1 iulie 2008, o filiala in Constanta, ca parte a strategie de dezvoltare a companiei orientate spre extinderea si consolidarea prezentei la nivel local.

Divizia Senior Software localizata in Constanta va prelua competente de cercetare, dezvoltare, mentenanta si suport pentru solutia proprietara SeniorERP.

senior software„Folosim un complex de imprejurari favorabile care ne-au creat oportunitatea deschiderii unei filiale in Constanta. Zona este una importanta din punct de vedere al numarului mare de clienti compatibili cu specificul solutiei si serviciilor pe care le oferim, prin solutia noastra ERP pentru Import, Distributie si Logistica. De asemenea, din punct de vedere al potentialului recrutarii de profesionisti din domeniul IT, credem ca este o zona prospata si ofertanta. Este un prim pas in strategia Senior Software de dezvoltare a noi puncte de lucru si a unei retele de parteneri la nivel national”, a declarat Daniel Toma, Managing Director la Senior Software.

Filiala din Constanta a Senior Software va avea ca principale competente dezvoltarea de componente de Business Intelligence pentru integrarea in aplicatia SeniorERP, dar si activitati de mentenanta si dezvoltare de software si servicii pentru platforma ERP oferita de Senior Software. De asemenea, va sustine efortul de vanzari, prin localizarea serviciilor si o oferta care beneficiaza de suport tehnic permanent pentru companiile interesate de solutii si servicii ERP pentru Import, Distributie si Logistica.

Senior Software este o companie privata cu capital integral romanesc ce ofera servicii de consultanta si dezvoltare de aplicatii informatice pentru managementului afacerilor. Senior Software este Microsoft Certified Partner si este certificata conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii. Senior Software este o companie membra a Senior Group.

Sursa: Senior Software

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *