Senior Software lanseaza SeniorERP Express- Arma anti criza a companiilor aflate la inceput de drum

 

Senior Software sprijina eficientizarea companiilor de import si distributie prin lansarea SeniorERP Express, varianta ERP de start-up cu licentiere gratuita.

SeniorERP Express permite automatizarea proceselor operationale de baza si eficientizarea costurilor prin accesarea gratuita a pana la 5 licente Standard. Plata licentelor are loc doar in momentul extinderii numarului de utilizatori sau daca se doreste accesarea de functionalitati avansate.

“Pana acum companiile luau decizia achizitiei unui ERP in urma problemelor generate de o crestere accelerata a business-ului. Ca efect al crizei, implementarea unui ERP a devenit o necesitate in vederea eficientizarii costurilor si a supravietuirii in piata.

SeniorERP Express este raspunsul nostru la cererile companiilor de distributie aflate la inceput de drum, privind necesitatea optimizarii proceselor operationale pe fondul reducerii semnificative a bugetelor de investitii.” Lori Haiducescu, Director de Operatiuni, Senior Software

SeniorERP Express se adreseaza companiilor care:

• Doresc un sistem capabil sa sprijine nevoia de automatizare si eficientizare a proceselor operationale;

• Doresc rapoarte detaliate despre activitatile de baza;

• Considera sistemul acoperitor, nu necesita customizari;

• Au mai putin de 5 utilizatori;

• Nu dispun de resursele financiare pentru a suporta acum costul licentelor;

• Dispun de resurse hardware minime necesare implementarii;

• Dispun de servicii minime de administrare IT;

“In final, companiile cu capacitatea de utilizare cat mai eficienta a resurselor, ce vor avea abilitatea de a identifica noi variante prin care sa genereze costuri fixe cat mai mici precum si date pe care sa isi poata fundamenta politici de cost eficiente (margine vs volum) vor putea castiga cota de piata in defavoarea celor ce au ales ca strategie exploatarea conjuncturala a oportunitatilor.

ERP-ul ca si platforma este solutia ideala in administrarea unui business cu dorinta de fundamentare, structurare si crestere bazata pe performanta interna in primul rand.” Andrei Arghirescu, Director General, Venus Stones, companie de top in distributia de piatra naturala.

SeniorERP este sistemul software de tip Enterprise Resource Planning, conceput pentru a raspunde nevoilor complexe ale companiilor de Import si Distributie. SeniorERP integreaza cea mai noua platforma tehnologica intr-un sistem eficient pentru companiile in crestere si, in acelasi timp, intr-un instrument puternic adaptat strategiei si nevoilor complexe ale marilor companii.

 

 

Sursa: Soft.ro

Autor: Brodoceanu Ana-Maria

2 comentarii la „Senior Software lanseaza SeniorERP Express- Arma anti criza a companiilor aflate la inceput de drum

  1. anonim

    senior erp :
    am achizitionat softul respectiv si este vai si amar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *