Senior Software anunta lansarea SeniorERP 2.2.5.

 

Ca parte a strategiei de inovare tehnologica in sprijinul companiilor de distributie, Senior Software anunta disponibila noua versiune SeniorERP 2.2.5.

Noua versiune aduce valoare adaugata clientilor Senior Software printr-o serie de functionalitati strategice pentru un business de distributie si prin introducerea de elemente de natura sa diminueze costurile de mentenanta si customizare, specifice unui ERP matur.

Printre principalele noutati aduse de aceasta versiune, se regasesc:

– Update la ultima versiune de .NET – 3.5 SP1

– Update la ultima versiune de SQL Server – 2008

– Rulare in mod optimizat pe Windows 2008 Server

– Update interfata utilizator catre Microsoft OfficeTM 2007 Ribbon

– integrarea EDI (Electronic Data Interchange) – pentru eficientizarea schimbului de documente operative cu partenerii si furnizorii, cu precadere marile lanturi de International Key Accounts (IKA)

– Integrarea Microsoft Virtual EarthTM in vederea organizarii rutelor agentilor de vanzari si a livrarilor, auditul traseului agentilor, localizare pozitie curenta agenti

 

 

        

– Rescrierea completa a modulului de trezorerie, in vederea cresterii nivelului de automatizare a operatiunilor, precum si pentru introducerea de functionalitati avansate de control contabil.

– Integrare sisteme externe WMS – dezvoltarea de conectori specifici pentru automatizarea operatiunilor logisitice intre SeniorERP si sisteme WMS specializate.

– Extinderea functionalitatilor de import – export de date/documente in vederea automatizarii comunicarii cu alte sisteme care nu suporta serviciile web.

– Integrare rapoarte personalizate utilizand Reporting Services – necesitatile clientilor de a dispune de rapoarte personalizate sunt acum acoperite printr-o solutie extrem de puternica, dar usor de utilizat.

– Multe alte functionalitati specifice imbunatatirii derularii diverselor fluxuri operationale

“SeniorERP 2.2.5 reprezinta un pas mai aproape de nevoile clientilor nostri, dar si o consolidare a ERP-ului ca sistem matur pentru import si distributie. Directia noastra de dezvoltare nu are ca obiectiv final tehnologia in sine, dar deschiderea spre inovatie tehnologica ne ajuta sa mentinem SeniorERP sincronizat cu cerintele pietei, la un cost accesibil.“ Lori Haiducescu, Senior Software

Primul client Senior Software care va rula pe SeniorERP 2.2.5 este General Parmafood, distribuitor al brandurilor Santal, Twinnings, Nostromo, De Cecco, Mazza, Luglio, QimiQ sau Pietro Coricelli. SeniorERP 2.2.5 este versiunea aleasa pentru managementul a peste 900 de clienti, 3000 de produse si un numar previzionat de peste 1300 de facturi si avize zilnic:

“SeniorERP inseamna pentru noi cea mai noua tehnologie introdusa intr-un sistem flexibil, stabil pentru distributie, care permite dezvoltatea constanta a noastra ca firma, ca portofoliu de produse si ca vizibilitate in piata. Nu in ultimul rand, SeniorERP inseamna pentru noi o echipa de profesionisti in import si distributie.” Mihai Moise, CIO, General Parmafood

SeniorERP integreaza cea mai noua platforma tehnologica intr-un sistem eficient pentru eliminarea pierderilor operationale curente prin: eliminarea erorii umane, controlul cash-flow-ului, optimizarea stocurilor si a operatiunilor logistice, automatizarea proceselor repetitive, timpi de reactie rapizi, indicatori economici actualizati in permanenta, eficientizarea fortei de munca etc.

Despre SeniorERP

SeniorERP este sistemul software de tip Enterprise Resource Planning, conceput pentru a raspunde nevoilor complexe ale companiilor de Import si Distributie. SeniorERP integreaza cea mai noua platforma tehnologica intr-un sistem eficient pentru companiile in crestere si, in acelasi timp, intr-un instrument puternic adaptat strategiei si nevoilor complexe ale marilor companii.

 

Sursa: Soft.ro

Autor: Andrea Radulescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *