Se anunta Flanco World la Grand Arena

Flamingo International, unul dintre cei mai importanti retaileri de produse electronice, electrocasnice si IT&C din Romania, a anuntat investitia a 1,5 milioane de euro in cel mai mare magazin Flanco World in cadrul centrului comercial Grand Arena din Sudul capitalei.

Centrul comercial Grand Arena se va deschide in cel de-al patrulea trimestru al acestui an si se va adresa zonei de sud a capitalei, a anuntat dezvoltatorul Euroinvest INTERMED. Cu o suprafata construibila de 120.000 mp (45.500 mp GLA), Grand Arena va deveni unul dintre cele mai mari proiecte de acest gen din Bucuresti. Viitorul shopping mall pe 2 nivele va fi ancorat de un Hypermarket Carrefour si un magazin Flanco World, care va deveni cel mai mare din reteua sa nationala.

Noul magazin Flanco World va ocupa o suprafata de 3.200 mp, investitia retailerului in aceasta unitate fiind estimata la o valoare de peste 1.500.000 euro, cea mai mare investitie a Grupului Flamingo intr-o unitate Flanco World.

“Implementarea celui mai mare proiect Flanco World intr-un nou centru comercial din zona de sud a Bucurestiului reprezinta un pas firesc in strategia de consolidare a Grupului Flamingo International. Asa cum am anuntat inca de la inceputul anului 2008, anul acesta dorim sa continuam extinderea lantului de magazine cu suprafete de vanzare mari sub brandul Flanco World, prin prezenta in cele mai importante centre comerciale din Romania, Grand Arena fiind unul dintre proiectele vizate in acest sens”, declara Jiri Rizek, CEO Flamingo International.

Deschiderea magazinului Flanco World este preconizata pentru perioada noiembrie-decembrie 2008. La ora actuala reteaua Flanco World numara 21 de unitati in toate regiunile tarii.

Centrul comercial Grand Arena este amplasat in sudul Bucurestiului, in cartierul Berceni, la intersectia dintre strada Turnu Magurele, Bulevardul Metalurgiei si Drumul Gilaului.

Zona primara de atractie cuprinde o populatie de peste 400.000 de locuitori pe o raza de 15 minute. Regiunea este din ce in ce mai vizata de catre jucatorii de pe piata de retail datorita unei mari densitati demografice si disponibilitatii tuturor mijloacelor principale de transport. Mai mult, in apropierea centrului sunt anuntate multe proiecte rezidentiale cu termen de livrare pentru 2008-2009, fapt ce va favoriza traficul de clienti catre Grand Arena. Prospector Consulting, consultant pentru proiectul Grand Arena, estimeaza ca traficul anual se va situa la aproximativ 8-10 milioane de clienti.

Sursa: Flamingo International

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *