Scanare antivirus direct de pe net

O solutie lejera de scanare antivirus este adusa de Panda Cloud Antivirus. Aceasta  introduce un model nou de protectie, care presupune un agent instalat pe terminal ce scaneaza sistemul in timp real, direct din Internet. Sistemul de protectie bazat pe conceptul de „comunitate” clasifica automat noile mostre de malware in 6 minute, cu un impact asupra performantei computerului redus cu 50 de procente.

Prin mutarea intregului proces de scanare a malware-ului si a celui de selectie a mostrelor catre Internet si prin implementarea, la nivelul sistemului, a unor tehnici de interceptare neintruzive, Panda Cloud Antivirus poate asigura o protectie avansata impotriva virusilor noi, necunoscuti, numai prin intermediul agentului – care este un mic consumator de resurse pentru orice computer.

Aplicatia este optimizata si blocheaza programele malitioase cand ele incearca sa se execute, in timp ce operatiunile mai putin periculoase sunt administrate printr-o scanare non-intruziva, in background.

Panda Cloud Antivirus contine module antivirus, antispyware, anti-rootkit, scanare euristica si liste goodware, consumand in medie 17MB de RAM, impactul asupra performantei PC-ului fiind redus cu 50 de procente comparativ cu cel al altor producatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *