Sapphire HD 4850 X2 silentioasa cu XSPC

Sapphire Technology a anuntat disponibilitatea unui water block care va permite entuziastilor posesori de PC-uri sa racesca si sa creasca nivelul potential de performanta al placii exclusive Sapphire, HD 4850 X2.

Sistemul de racire este rezultatul colaborarii dintre Sapphire si XSPC in UK si se afla in stadiul de productie.

Sapphire HD 4850 X2 a fost lansata pentru a-si asuma pozitia fruntasa in lupta pret-performanta. Sistemul clasic de racire poate deveni totusi destul de zgomotos in momentele de incarcare maxima, obtinuta in gaming-ul la rezolutii mari sau afisarea imaginilor 3D.

Specialistii in racire, XSPC din UK, au remarcat potentialul mare oferit de racirea cu apa in cazul acestui model si au proiectat o solutie care raceste in acelasi timp amble GPU-uri, cipul bridge PCI si VRM-urile, in momentul in care este atasata la un circuit de racire cu apa. Folosirea acestei solutii transforma placa grafica intr-o componenta total silentioasa si ofera un potential sporit pentru overclocking.

Water block-ul XSPC Razor 4850 X2 este un produs de inalta calitate, procesul de fabricatie presupunand taierea cuprului printr-o metoda computerizata si folosirea aluminiului pentru realizarea cooler-ului pentru VRM. Lamelele de 1 mm asigura un nivel ridicat de performanta iar conectica este realizata pentru a face posibile configuratiile de tip Crossfire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *