SanatateaTV – Versiunea 2.0 din 19 iunie

Pe 19 iunie site-ul SanatateaTV se relanseaza. SanatateaTV s-a lansat in octombrie 2007 ca prima televiziune online dedicata sanatatii si a reusit la scurt timp sa castige increderea si aprecierea publicului caruia i se adreseaza. Prin prezentarea in cadrul emisiunilor a unor tratamente revolutionare, a interventiilor moderne si a sfaturilor specializate de o reala utilitate, noua televiziune online a adus stiinta medicala mai aproape de oameni si a reusit sa rupa bariera terminologiei medicale greu accesibile, constituindu-se intr-o punte de legatura intre publicul larg si specialistii care colaboreaza cu SanatateaTV.

In mai putin de 10 luni de la lansarea oficiala, SanatateaTV a inregistrat numeroase aparitii in presa centrala, de la articole care au descris tratamentele moderne difuzate in premiera pe site, interviuri cu medici specialisti despre diferite afectiuni, la articole care au prezentat SanatateaTV drept “un fel de Discovery pe net”.

Pe SanatateaTV vizitatorii au posibilitatea de selectie a programelor/domeniilor, emisiunile informative fiind structurate pe specializari medicale pentru ca dumneavoastra sa gasiti repede si eficient toate informatiile de care sunteti interesati. O data cu relansarea, SanatateaTV a pregătit si o sectiune noua numită Ghid Terapeutic unde se va putea consulta un index al afectiunilor medicale si o lista de emisiuni video conexe existente pe site.

SanatateaTV va asteapta si cu sapte pagini speciale: Copii, Parinti, Frumusete-Wellness, Alimentatie, Medicina Naturala, Cuplu si Sex, Produse pentru sanatate, in care se vor difuza emisiuni tematice, seriale medicale, dar vor fi prezente si articole pe teme de maxim interes.

O alta noutate SanatateaTV este reprezentata de pagina de Evenimente, unde vor fi prezente filmari si rezumate de la cele mai importante evenimente medicale, targuri si expozitii din domeniul sanatatii si din domeniile conexe.

Din 19 iunie, utilizatorii se pot bucura de sectiuni interactive precum Adauga Sfat si Adauga Stire, in cadrul sectiunilor deja cunoscute de Sfaturi medicale si Stiri medicale! De asemenea, vizitatorii SanatateaTV pot propune subiecte de emisiuni la fiecare categorie unde sunt interesati sa afle mai multe informatii despre un anumit subiect sau afectiune.

Astfel, utilizatorii vor putea evalua programele, vor putea aduce sugestii, critici si, mai ales, vor putea contacta, prin intermediul SanatateaTV, specialistii in medicina. O sectiune noua importanta se adreseaza medicilor care doresc sa colaboreze cu televiziunea online SanatateaTV, această sectiune fiind disponibila in cadrul sectiunii deja existente Specialisti.

SanatateaTV va lansa un sistem de sondare a opiniei utilizatorilor, in care acestia se vor putea exprima cu privire la noi subiecte de emisiuni si, cel mai important, vor putea recomanda si sustine prezenta anumitor medici pe SanatateaTV.

Surs: SanatateaTV ( www.sanatateatv.ro )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *