Samsung UltraTOUCH

samsung ultratouchSamsung Electronics Co.Ltd., unul dintre liderii pietei de telefonie mobila, a anuntat lansarea lui “UltraTOUCH”, un telefon full-touch slider care imbina eleganta si tehnologia de top. Debutul prefigureaza World Mobile Congress din Barcelona, in cadrul caruia Samsung isi va prezenta noua viziune asupra telefoanele full-touch din perspectiva stilului si designului unic.

Ca model de top al gamei Ultra, UltraTOUCH reprezinta un telefon full-touch cu un design sofisticat si multe dotari multimedia ce revolutioneaza tehnologia touch screen. Un loc aparte il ocupa ecranul full touch de 2.8” AMOLED, rezistent la zgarieturi.

Telefonul are dimensiuni slim de 12,7 mm si tastatura glisanta (3×4). De asemenea, acesta are incorporata o camera de 8 megapixeli cu dual power LED flash. In afara de camera de ultima generatie, UltraTOUCH este prevazut cu un sistem de navigatie GPS, care ofera harti detaliate. Geo-tagging-ul prin intermediul navigatiei GPS iti permite sa adaugi pozelor informatii despre locul in care au fost facute. Camera permite inregistrare video (30fps@VGA video recording).

Sursa: Soft.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *