Samsung si Vodafone te trimit la Jocurile Olimpice de la Beijing

Orice telefon Samsung J700 live! sau M310 live!, original, achizitionat din magazinele Vodafone si ale partenerilor sai, in perioada 12 iunie – 13 iulie 2008 face posibila plecarea ta la Beijing.

Campania este organizata si defasurata de HAT Group Co. Romania, reprezentantul oficial al diviziei de telefoane mobile Samsung in Romania. Premiile campaniei constau in 10 excursii de o persoana la Beijing, in valoare totala de 52.140 EUR.

,,Samsung, impreuna cu HAT si Vodafone ofera consumatorilor romani cu gust si atitudine, care opteaza pentru un telefon Samsung J700live! sau M310 in perioada promotiei, posibilitatea de a-si petrece vacanta de vara la Beijing, la Jocurile Olimpice. Acum, achizitionarea unui telefon Samsung poate sa te duca la Beijing alaturi de sportivii romani care vor purta laurii olimpici in acest an”, declara Doru Oraselu, Marketing Manager HAT Group Co. Romania.

Pentru a participa la aceasta promotie, orice cumparator al unui Samsung J700 Vodafone live! sau Samsung M310 Vodafone live! trebuie sa ceara factura fiscala in momentul cumpararii si certificatul de garantie, sa ceara completarea certificatului de garantie de catre vanzator cu nume, IMEI si data si sa trimita SMS la numarul 1850 cu data si numarul facturii sau sa sa inscrie pe net pe www.samsungmobil.ro.

Tragerile la sorti vor avea loc pe 23 si 30 iunie, 7 si 15 iulie, iar castigatorii vor fi anuntati telefonic.

Cele 10 premii reprezinta excursii turistice care contin servicii precum transportul, cazare (6 nopti) si prezenta la o serie de competitii sportive din cardul Jocurilor Olimpice, dar si alte propuneri turistice: excursie la Marele Zid, tur Beijing (Tiananmen Square, Forbidden City, Temple of Heaven, Summer Place), asistenta turistica pe toata perioada excursiei.

Sursa: Soft.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *