SAMSUNG SGH-G810 premiat EISA

 

Samsung, unul dintr liderii mondiali in productia de telefoane mobile, a anuntat ca Samsung SGH-G810, smart phone a primit pemiul “European Photo Phone 2008-2009” oferit de EISA (European Imaging and Sound Association).

 

Geesung Choi, Presedintele Samsung Telecommunication Business, a precizat faptul ca a fost foarte incantat sa primeasca acest prestigios premiu din partea EISA, un lider de opinie pentru Europa, in industria multimedia.

 

“Acest premiu reprezinta o importanta recunoastere a progresului realizat de Samsung in cazul telefoanelor multimedia care au devenit foarte populare printre consumatorii europeni” a precizat Geesung Choi. “Prin intermediul lui SGH-G810, Samsung va continua sa ofere cele mai bune solutii multimedia in cadrul unui design atractiv pentru a satisface cerintele utilizatorilor de telefoane mobile din Europa.”

 

Dupa lansarea globala a telefonului cu camera de 5 megapixeli in 2004, a celui cu camera de 7 megapixeli in 2005 si telefonului cu 10 megapixel (SCH-B600) pe piata din Coreea in 2006, Samsung SGH-G810, desemnat de EISA drept ‘European Photo Phone’ intareste pozitia de lider a Samsung pe piata telefoanelor mobile cu camera..

 

Samsung G810 ofera o camera de 5 megapixeli echipata cu 3x optical zoom, 4x digital zoom si Xenon flash. Mai mult, G810 adauga printre altele si functia face detection, stabilizatorul de imagine, High ISO (up to 800), macro shot, panorama shot si mosaic si multi shot.

 

Cu un sistem de operare Symbian v9.2 S60 3rd edition, G810 include conectivitate Wi-Fi si GPS. G810 a fost lansat in Europa si Orientul Mijlociu in aprilie 2008.

 

EISA este o asociatie formata din 50 de publicatii cu un interes special pentru multimedia, din 19 tari europene, inclusiv Serbia. Este cunoscuta la nivel international pentru European EISA Awards iar in luna iunie al fiecarui an, editorii tuturor publicatiilor se intalnesc pentru a decide care dintre produsele regasite in cursul anului in acele publicatii va primi un premiu EISA. Premiile insumeaza sase categorii: Audio, Video, Home Theater, Fotografie, Mobile Electronics si Convergenta. Toti castigatorii pot folosi marca EISA pentru urmatoarele 12 luni, intarind astfel calitatea si tehnologia de top a produselor lor.

 

 

Sursa: Soft.ro

Autor: George Calinescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *