Samsung Pixon – in avanpremiera la show-ul Mihaela Glavan

 

Avanpremiera pentru Romania a telefonului Samsung Pixon a avut loc pe 22 octombrie, in cadrul unui fashion show semnat Mihaela Glavan.

 Cei prezenti au putut admira mult asteptatul telefon cu camera de 8 MP si ecran Full Touch, dar si colectia pentru primavara – vara 2009 a Mihaelei Glavan.

Telefonul Samsung Pixon va fi disponibil in Romania pana la sfarsitul acestui an, fiind importat oficial si testat pentru a functiona in retelele operatorilor, de catre HAT Group Co. Romania.

De asemenea, timp de 28 de zile, incepand cu 22 octombrie, celebrul fotograf Nick Turpin va surprinde cu ajutorul noului telefon Samsung Pixon momentele inedite din viata sa. Totusi, Nick nu va decide unde va face aceste fotografii, ci fotografiile sale o vor face! Astfel, oricine poate vizita site-ul www.thephotographicadventuresofnickturpin.com  si poate da click pe o anumita fotografie realizata de Nick: obiectul din interiorul fotografiei, accesat prin click-uri de cele mai multe ori, devine elementul central al urmatoarei compozitii fotografice. Site-ul care gazduieste aventurile lui Turpin va fi promovat prin intermediul unei campanii la nivel global.

Noul telefon va ofera posibilitatea de a captura oricand si oriunde cele mai surprinzatoare momente. Astfel, cu ajutorul lui Samsung Pixon, veti fi intotdeauna pregatiti pentru a surprinde un moment important din viata dumneavoatra, a prietenilor sau a familiei.

Fiind cel mai slim telefon full touch cu camera de 8MP, Samsung Pixon are un design premium si o grosime de doar 13,8 mm, alaturi de multe alte caracteristici de top. Nu numai aspectul sau il apropie de o camera foto, dar si fotografiile realizate cu acest gadget reprezinta inca un element comun pentru aceasta comparatie: x16 digital zoom, auto-focus, fast-shutter, geo-tagging, functie pentru detectatea fetei.

In plus, Samsung Pixon are un display generos full touch de 3,2 inchi, dar si un Photo Browser integrat, care permite utilizatorului un acces facil la fotografii.

,,Lumea modei si cea a tehnologiei deseori se intrepatrund pentru a oferi consumatorului gadgeturi inovatoare, caracterizate de un look premium. Astfel, avanpremiera noului Samsung Pixon, in cadrul fashion show-ului semnat Mihaela Glavan, ne-a ajutat sa prezentam utilizatorului din Romania un telefon deosebit, dar in acelasi timp foarte usor de utilizat, acesta fiind capabil sa realizeze fotografii foarte bune,” a declarat JeongEon Kim, General Manager Samsung Electronics Romania.

Specificatii Samsung Pixon:

Network GSM/GPRS/ EDGE Quad Band (850/ 900/1800/1900 MHz) HSDPA 7.2 Mbps (2100 MHz)

Display 3.2” 240×400 262K WQVGA TFT LCD

Camera 8-megapixel camera with Auto focusDigital zoom (X16)Dual Power LED FlashASR (Advanced Shake Reduction)WDR (Wide Dynamic Range)Face Detection, Smile Shot, Face Link (face tagging), Geo-tagging, Auto Panorama Shot, Photo memoPhoto Browser (Accelerometer Sensor, Tilt and flip, Sorting by Face/Time/Color/Folder)

Value-added Features Online Widget (News, weather, stock, etc)

Video Video recording & playing (MPEG4, WMV, DivX, XviD)30 fps D1 (720 x 480) & 120 fps(QGVA) high quality video recordingSlow motion video playing SRS (Surround Sound System) Virtual 5.1CH

 

 

Autor: Gabriel Florian

Sursa: Millenium Communications

Un comentariu la „Samsung Pixon – in avanpremiera la show-ul Mihaela Glavan

  1. sorin almasu

    samsung este o marca buna. am si eu un samsung de trei ani si merge perfect. recomand

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *