S-a lansat www.alegeri-2008.ro, ghid online pentru alegatorii din toata tara

PresaOnline anunta lansarea website-ului www.alegeri-2008.ro ,dezvoltat de NetFlash, pentru alegatorii din toata tara care vor sa afle cine sunt cei carora le vor acorda votul de incredere in data 1 iunie 2008.

Portalul este structurat in categorii de interes general: Stiri Politice, Candidati, Partide, Zvonuri, Evenimente, Bloguri Politice si, in curand, categoria Multimedia.

Localizarea dupa geoIP permite utilizatorilor sa acceseze inca de la inceput informatiile din judetul in care se afla. Pentru a putea viziona stirile si candidatii din alte judete, utilizatorii au la indemana un instrument facil cu care pot naviga in toate celelalte zone ale Romaniei.

Pagina fiecarui candidat contine si materiale video, pe langa prezentarea obisnuita, si o selectie a tuturor materialelor de presa despre candidatul respectiv.

De asemenea, Bursa Zvonurilor ofera o platforma pentru toti cei care poseda informatii relevante despre candidatii la alegerile locale din 2008, informatii care pot ajuta toti alegatorii sa ia decizia cea mai buna . Aceasta este ideea care a stat la baza dezvoltarii www.alegeri-2008.ro.

In plus, la sfarsitul acestei saptamani, la aparitia variantei finale a website-ului, vizitatorii vor avea ocazia sa-si exprime opiniile despre fiecare candidat in parte, fie despre candidatii la presedintia Consiliilor Judetene, fie despre candidatii la primarii, prin modulul de Comentarii.

Ramai conectat la unul dintre cele mai importante evenimente politice ale anului, informeaza-te, spune-ti parerea si ia decizia cea mai buna pentru tine la Alegerile Locale din 1 iunie 2008!

NetFlash (www.netflash.ro) este un portal creat sub deviza „De la oameni pentru oameni”, si inregistreaza o medie de 100.000 de utilizatori lunar. Printre serviciile oferite se numara Anunturi gratuite, Galerie Foto, Curs Valutar, Director web si, nu in ultimul rand, cele mai populare dictionare online din Romania.

Publicat în Web

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *