S-a lansat templates.ro – sursa ta de template-uri

Site-ul Templates.ro ofera template-uri de site, template-uri flash si alte produse pentru a te ajuta sa-ti realizezi propriul tau site.

Template-uile web sunt layout-uri gata facute pentru a fi utilizate ca interfata pentru site-uri web simple sau aplicatii web complexe.

Producerea unor interfete atragatoare, cu un design intuitiv , necesare pentru orice proiect web ce se doreste a fi unul de calitate, devine un proces simplu si eficient din punctul de vedere al timpului necesar achizitionarii unui layout de calitate.

Site-ul Templates.ro iti ofera posibilitatea de a alege din peste 5000 de template-uri, structurate pe diverse tipuri: Flash, Logo, inclusiv Full Site.

Serviciile propuse clientilor din Romania sunt prezentate intr-o interfata usor de parcurs si prietenoasa cu utilizatorul.

Ce ne-a impresionat, a fost rapiditatea cu care se poate comanda un template. Pentru finalizarea unei tranzactii fiind necesara doar completarea unui simplu chestionar.

Acest site poate fi gasit la adresa www.templates.ro , si se adreseaza tuturor acelora care doresc un site cu un design placut si atragator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *