S-a lansat 1cent.ro – vizionati gratuit posturi TV

S-a lansat recent site-ul www.1cent.ro, o noua aparitie pe piata furnizorilor de televiziune prin Internet. Acesta livreaza stiri, emisiuni sportive si continut distractiv in timp real din toate colturile globului, permitand telespectatorilor sa ramana conectati la realitatile din toata lumea, punandu-le la dispozitie o modalitate rapida si facila de a viziona gratuit peste 700 de posturile de televiziune.

1cent.ro este realizat ca un site simplu si este foarte usor de utilizat. Daca doresti sa vizionezi un anumit post de televiziune, tot ce trebuie sa faci este sa selectezi tara si apoi postul dorit. La capitolul conectare, avem numai vesti bune. Vizionarea se realizeaza aproape imediat, comparativ cu alte site-uri TV online, la care trebuie sa astepti si 30 de secunde pana se realizeaza conexiunea. Site-ul poate fi accesat la adresa http://www.1cent.ro /

Televiziunea online va cuceri incet – incet cotele de audienta pe care televiziunile traditionale le aveau. Este asteptat un boom al televiziunilor online si o diversificare a programelor si a contentului acestor televiziuni pentru a atrage cat mai multi spectatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *