Router wireless pentru un download-uri rapide

 

Rangemax Dual Band Wireless-N Router WNDR3300 de la Netgear este un router wireless complet echipat, care ofera acoperire extinsa si mobilitate utilizatorilor.

 

Cu performanta Dual Band sunt evitate interferentele cauzate de telefoanele cordless, dispozitivele Bluetooth sau aparatele casnice. Conexiunile sunt mai sigure, iar cele doua benzi (2.4 GHz si 5 GHz) ofera mai mult spatiu pentru trafic de mare viteza (pana la 23 de canale).

 

Router-ul WNDR3300 asigura compatibilitate cu dispozitivele Wireless-G si imbunatateste performantele dispozitivelor Wireless-N. Tehnologia pe care este conceput integreaza 8 antene intr-un singur router. Conectarea se face prin simpla apasare a unui buton (Push “N” Connect).

 

Quality of Service (QoS) analizeaza si prioritizeaza aplicatiile Internet, voce, video si jocuri si ofera aplicatiilor critice largimea de banda necesara. Ofera posibilitatea de a conecta pana la patru dispozitive, prin intermediul switch-ului integrat cu 4 porturi Ethernet LAN.

 

 

Sursa: Soft.ro

Autor: George Calinescu

2 comentarii la „Router wireless pentru un download-uri rapide

  1. sandu

    cum sa conectez,rutarul la calculator,fara cablu.Deoarece,am un router care nu necesita cablu de conectare intre el si calculator.Are antena.

  2. mardare

    e o intrebare sau doar vrei sa ne arati ca ai router wireless?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *