Romtelecom anunta 500.000 clienti Internet ClickNet

Produsul de Internet de banda larga ClickNet, din portofoliul Romtelecom, a depasit in luna iunie a acestui an 500.000 de clienti, dupa ce in luna aprilie numarul abonatilor la acest serviciu se ridica la 360.000.

ClickNet a depasit in aceasta luna pragul de 500 000 de clienti, mentinand un ritm de crestere similar cu cel din anul trecut, au transmis reprezentantii companiei.

Romtelecom a anuntat luni lansarea unui nou serviciu de telefonie prin Internet (VoIP). Intr-o prima faza, produsul permite utilizatorilor sa efectueze apeluri in orice retea nationala si internationala si sa primeasca apeluri din reteaua Romtelecom. Serviciul este disponibil pentru toti clientii ClickNet persoane fizice, noi sau deja existenti, oferindu-le acestora un al doilea numar de voce peste linia de telefon existenta. In lunile urmatoare, va fi activata si posibilitatea primirii de apeluri pentru numerele tip VoIP.

Clientul poate alege intre doua variante de abonament – ClickNet VoIP, cu abonament lunar de 0 euro si tarifare pentru traficul efectuat si ClickNet VoIP 100, cu abonament lunar de 2 euro, ce include 100 de minute gratuite pentru apeluri catre retelele fixe nationale si retelele fixe din UE, SUA si Canada.

Apelurile intre abonatii VoIP din reteaua Romtelecom sunt gratuite. Clientii pot efectua apeluri sau trimite SMS-uri de oriunde din tara, cu conditia sa fie conectati la Internet. Clientii Romtelecom vor primi o singura factura pentru toate serviciile companiei (telefonie fixa clasica, Internet-ClickNet, televiziune-Dolce si telefonie prin internet – VoIP).

Principalii concurenti ai Romtelecom sunt RCS&RDS, UPC Romania, Orange Romania si Vodafone Romania.
Sursa: Romtelecom ( www.romtelecom.ro )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *