Romsym Data este primul Apple Authorized Training Center din Romania

 

ITtraining isi respecta traditia si a devenit din luna decembrie primul si unicul Apple Authorized Training Center din Romania. Dorim sa oferim cursuri autorizate specialistilor de maine pentru domeniile IT importante. Apple este o companie importanta in domeniul IT atat in domeniul creativ cat si datorita celui mai avansat sistem de operare existent la momentul actual.

Odata cu aparitia procesoarelor Intel pe platforma Apple o multime de utilizatori din domeniul Enterprise au ales aceasta platforma. Posibilitatea de a avea pe acelasi computer toate sistemele de operare importante aduce un avantaj enorm dezvoltatorilor. Designul inovator si elegant alaturi de puterea de calcul oferita de modelele din oferta Apple face ca oricine sa-si doreasca aceste computere. Din aceasta cauza am considerat ca e nevoie sa va oferim posibilitatea de a cunoaste toate optiunile pe care le aveti daca va hotarati sa incercati aceasta varianta. Cursurile se realizeaza dupa programa oficiala si cu manuale in limba engleza utilizate in toata lumea.

Am inceput cu cursurile destinate utilizatorilor pachetului de programe de editare video Final Cut Studio urmand ca in lunile imediat urmatoare sa ne extindem gama cursurilor si pentru alte programe. Vom acoperi progresiv toate gama de cursuri oferite de catre Apple atat pe partea Pro (solutii de editare video profesionale) cat si pe partea IT (sistemul de operare OS X).

Romsym Data este prima companie romaneasca certificata conform standardelor internationale BS 7799-2:2002 pentru implementarea si mentinerea sistemului propriu de management al securitatii informatiilor, certificare acordata de catre Societatea Romana pentru Asigurarea Calitatii (SRAC) si IQNet (International Certification Network).

 

 

Sursa: Soft.ro

Autor: Mihai Radulescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *