Rezultate la debutul campaniei de marketing on-line “Recicleaza! Invata sa ai grija de mediu”

 

Campania de imagine “Recicleaza! Invata sa ai grija de mediu” a Asociatiei ENVIRON, proiectata si realizata de Web4Biz, Divizia WEB a ITLand, a adus peste 2.000.000 de afisari inca din prima saptamana de lansare, crescand cu 600% numarul de vizitatori unici pe site-ul Asociatiei.

Proiectate in 3 bannere animate cu istorii diferite si postate pe principalele 5 websiteuri de profil business, mesajele campaniei vizeaza in principal cresterea capitalului de imagine a Asociatiei ENVIRON, alaturi de explicitarea catre publicul larg a rolului Asociatiei ENVIRON si cresterea responsabilitatii sociale in aplicarea conceptelor reciclarii corecte.

Conceptul creativ al campaniei “Recicleaza! Invata sa ai grija de mediu” a Asociatiei ENVIRON este desprins din realitatea zilelor nostre: traim intr-o lume “verde”, cautam tot mai multe “spatii verzi”, ne dorim sa locuim in “cladiri verzi” si ne preocupam din ce in ce mai mult de mediul natural si viitorul lui.

Intr-o astfel de lume, agentia Web4Biz a creat personajul Super-ENVIRON, un Super-businessman al timpurilor “verzi” care sustine principiile ecologiei si ale reciclarii corecte, castigand astfel lupta cu monstrul deseurilor de echipamente electrice si electronice nereciclate in conformitate cu reglementarile legale!

Personajul Super-ENVIRON comunica astfel valorile Asociatiei ENVIRON: proactivitate, resposabilitate sociala, garant al parteneriatelor de incredere in solutionarea problemelor legate de o buna gestionare a fluxului deseurilor de echipamente electrice si electronice.

Putem spune astfel ca “secolul 21 va fi verde sau nu va fi deloc!”

Despre Web4Biz – Cu o prezenta activa pe piata romaneasca si internationala inca din anul 2004, echipa Web4Biz a sustinut proiecte importante de la website-uri de prezentare si website-uri dinamice pana la magazine online complexe, generand astfel capital de imagine si profituri noi clientilor sai! http://www.web4biz.ro .

Despre Asociatia Environ – Asociatia Environ este o asociatie colectiva non-profit care are drept scop principal organizarea si implementarea la nivel national a unui sistem eficient de preluare si valorificare a deseurilor de echipamente electrice, electronice si electrocasnice (DEEE). Misiunea Environ vizeaza preluarea responsabilitatilor producatorilor si importatorilor cu privire la colectarea, tratarea, valorificarea si eliminarea nepoluanta a deseurilor EEE conform H.G. 448/2005 si legislatiei complementare.

 

 

 

Sursa: www.environ.ro

Autor: Andrea Radulescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *