Rezerva de lichiditati a Apple o va depasi in curand pe cea a Microsoft

Rezerva de lichiditati a companiei de calculatoare Apple, o va depasi in curad pe cea a Microsoft. In prezent Apple are in conturile sale bancare 20,8 miliarde de dolari, in crestere cu un milion in fiecare semestru.

Daca este sa ne luam dupa statistici, in anul 2009, rezerva de depozite a Apple, va atinge pragul de 30 de miliarde de dolari, iar in 2010, aceasta va fi de 40 de miliarde de dolari, in timp ce Microsoft are numai 23,7 miliarde de dolari.

Vanzarile de Mac-uri, in Statele Unite, sunt in continuare in crestere plasand Apple pe locul trei in topul producatorilor de computere, detinand 8,5% din piata americana, precizeaza AlleyInsider.com

In plus, Apple a vandut in ultimul an cu 386.000 de computere mai mult, in conditiile in care al doilea producator de computere din Statele Unite, Dell, a avut o crestere de doar 222.000 de computere.

Topul vanzarilor in Statele Unite este in continuare detinut de HP, ale carui vanzari au crescut in ultimul an cu 557.000 de computere – 11,9% – in conditiile in care detine 32% din piata.

Sursa: Soft.ro

Autor: Gabriel Florian

Un comentariu la „Rezerva de lichiditati a Apple o va depasi in curand pe cea a Microsoft

  1. seby

    adevarul este produsele apple au parte de o mai buna strategie de marketing decat cele ale microsoft. Acum microsoft se bazeaza doar pe os-uri si solutii crm…de unde scot miliarde bune din contracte cu ministerele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *