Revolutie de design in noua serie de laptouri Asus U

Dispozitivele portabilele ASUS U/UX au fost lansate in Romania in cadrul unei conferinte de presa organizate in Bucuresti

Noua serie U prezinta niste modele rafinate, subtiri si usoare, care nu renunta la nimic privind functionalitatea.

Designul lor are ca sursa de inspiratie una dintre creaturile cele mai fine, gratioase si placute privirii – fluturele.

Notebook-urile lansate sunt create in mod special pentru profesionistii care apreciaza stilul, pentru cei care urmaresc sa isi impuna personalitatea si care apreciaza detaliile fine.

Pentru fanii multimedia, laptopurile din seria U vor reda imagini clare si vibrante prin intermediul unor ecrane panoramice, cu iluminare prin tehnologie LED, eficiente din punct de vedere energetic. Acestea sunt puse in valoare de placa video NVIDIA GeForce G 105M, care ofera o grafica spectaculoasa, o claritate deosebita si o mobilitate fara efort.

Dar ce rost ar mai avea performanta vizuala fara un sunet complementar care sa exceleze? In acest sens, seria ASUS U este echipata cu difuzoare Altec Lansing cu tehnologie SRS Premium Sound™ pentru reproducerea fidela a sunetului intr-un mod similar unui sistem “home theater”.

Seria U integreaza tehnologia AI Light – care adapteaza luminozitatea ecranului in functie de un senzor – si ilumineaza pad-ul interactiv si tastatura pentru a asigura confortul vizual si simplificarea operarii.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *