Reteaua Sociala de Familie MyHeritage, vine in Romania

 

MyHeritage isi lanseaza serviciul in 9 limbi noi, devenind astfel serviciul online de Retea Sociala de Familie cu suport in cele mai multe limbi.

Bucuresti, Londra, Tel Aviv – MyHeritage, unul dintre cele mai populare servicii online de Retea Sociala de Familie din lume, anunta azi adaugarea a inca 9 limbi pe site-ul sau, ajungand astfel la 34. Noile limbi includ daneza, romana, bulgara, sarba, croata, lituaniana, malaiesiana, araba, persana.

“Familiile de pretutindeni doresc sa invete despre istoria familiilor lor si sa ramana in contact cu rudele lor care pot fi raspandite in toata lumea”, a spus Gilad Japhet, fondatorul si CEO al MyHeritage. “Suntem foarte hotarati sa facem din MyHeritage cel mai cuprinzator serviciu online destinat familiilor, indiferent de locatia sau limba lor.”

MyHeritage ajuta peste 26 de milioane de oameni din intreaga lume sa se conecteze si sa comunice cu membrii familiei si sa cerceteze cu usurinta istoria familiilor lor. Cresterea impresionanta a serviciului este bazata pe dorinta crescanda a familiilor de a ramane in stransa legatura, de a invata mai multe despre ceilalti membri ai familiei, si de a schimba poze si noutati online cu acestia. MyHeritage poate fi accesat pe internet la adresa http://www.MyHeritage.com  sau descarcand pe computer un simplu software gratuit. MyHeritage mai ofera o noua tehnologie care recunoaste si eticheteaza automat chipul uman in fotografiile digitale, facand astfel mai facila organizarea, cautarea si schimbul de poze cu prietenii si familia.

MyHeritage este una dintre cele mai mari retele sociale de familie din lume, si al doilea site de genealogie, ca numar de utilizatori. MyHeritage este disponibil acum in 34 de limbi si gazduieste peste 26 milioane de membri de familii si peste 280 milioane de profile. Compania a achizitionat recent reteaua sociala de familie Kindo.com, si are sedii in Bnei Atarot, langa Tel Aviv, Israel si Londra, UK. Pentru mai multe informatii, vizitati http://www.myheritage.com.

 

 

 

Sursa: http://www.myheritage.com

Autor: Mihail Georgescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *