Recorder Olympus – “studio de buzunar”

eMAG.ro si Olympus lanseaza astazi un nou produs – recorderul PCM Liniar Olympus LS-10. Produsul se incadreaza in gama de reportofoane disponibila in oferta magazinului online.

“Olympus LS-10 este insotitorul perfect pentru muzicieni, jurnalisti sau utilizatori de dispozitive podcast – de fapt, pentru oricine doreste sa realizeze inregistrari la cele mai inalte calitati ale sunetului. Aparatul Olympus LS-10 ofera flexibilitatea necesara pentru a putea realiza inregistrari audio indiferent de locul sau momentul in care va aflati – fie la un concert, in mijlocul unui eveniment sau al naturii. Datorita capabilitatilor de inregistrare, acest studio de buzunar captureaza sunetul la cea mai inalta calitate,” spun oficialii Olympus.

Testele efectuate cu acest produs au confirmat ca recorder-ul LS-10 realizeaza inregistrari de calitate, fapt care ii confera titlul de studio de buzunar. Caracteristicile tehnice confirma ca acest recorder permite capturi de sunet de orice categorie, de la un jam session ad-hoc, o intalnire neasteptata cu un politician sau chiar fundalul sonor al unui peisaj – toate la o calitate destul de buna de 24bit/96kHz.

Pe langa durata de viata extinsa a bateriei, aparatul dispune si de o memorie interna de 2GB, plus un slot de card SD pentru a oferi posibilitatea stocarii elementelor de dimensiuni mari, cu posibilitatea de extindere in orice moment. Prin includerea softului profesional de prelucrare de muzica Cubase 4 LE de la Steinberg, dispozitivul LS-10 este dotat cu practic tot ceea ce este util pentru realizarea de proiecte audio de calitate superioara.

Dispozitivul compact LS-10 este disponibil incepand cu luna mai 2008, in oferta eMAG.ro.

Sursa: eMag ( www.emag.ro )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *