Rack-Soft participa la Parallels Summit 2009

Rack-Soft, dezvoltator specializati in aplicatii software pentru centrele de date, va fi prezent si in acest an la „Parallels Summit” in calitate de expozant. Cu ocazia evenimentului din Las Vegas, compania va lansa varianta beta VoipNow 2.0 si versiunea DNS Manager 3.6. Totodata, Rack-Soft va prezenta si noi editii ale aplicatiilor 4PSA pentru Parallels Plesk.

Summitul reprezinta un eveniment major pentru industria de hosting si este organizat de catre compania Parallelsin perioada 2-4 februarie 2009, la Mandalay Bay Hotel & Casino din Las Vegas, Nevada. Parallels este cel mai mare producator de software pentru piata de hosting si un partener important al Rack-Soft, pentru care distribuie 4PSA VoipNow prin intermediul retelei sale globale.

VoipNow 2.0 este principalul produs dezvoltat de Rack-Soft, fiind o platforma software de comunicatii unificate de voce, video, fax si messaging, care se adreseaza furnizorilor de servicii si companiilor. Solutia implementeaza tehnologia proprietara 4Grid, ce ofera un nivel superior de scalabilitate si redundanta pentru livrarea serviciilor in infrastructuri de tip ‘cloud’.

La „Parallels Summit 2009” se estimeaza ca vor participa peste 1300 de persoane – audientain crestere fata de editia de anul trecut, care reunise 550 de vizitatori din peste 30 de tari. Majoritatea participantilor vin de pe continentul american, numarul celor proveniti din Europa reprezentand un procent de aproximativ 20%.

Rack-Soft dezvolta aplicatii software inovatoare pentru servere si centre de date, folosind framework-ul 4Grid. Tehnologia proprietara 4Grid sta la baza infrastructurilor de generatie urmatoare, pregatite pentru livrarea serviciilorin ‘cloud’. 4Grid permite furnizorilor Internet sa dezvolte infrastructuri SaaS redundante, scalabile si usor de administrat.

Sursa: www.unitehosting.ro

Autor: Gabriel Florian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *