Rack-Soft integreaza telefonia VoIP cu instrumentele software

Rack-Soft a lansat 4PSA VoipNow 1.6.2, cea mai noua versiune a centralei PBX VoIP pentru companii si furnizorii de servicii Internet.

Editia anuntata ofera imbunatatiri substantiale ale posibilitatilor de interconectare cu aplicatiile destinate mediului de afaceri. Noile facilitati se adreseaza angajatilor implicati in procese intensive de comunicare, iar optimizarile aduse aplicatiei intaresc apartenenta 4PSA VoipNow la clasa de solutii “Green”.

4PSA VoipNow 1.6.2 ofera sistemul CallNowCenter, prin intermediul caruia orice utilizator al unei centrale VoipNow poate fi contactat telefonic direct de pe Internet, pastrand controlul asupra apelului respectiv. “Utilizatorii VoipNow pot publica un link pe website-ul propriu sau in cadrul semnaturii din e-mail, prin intermediul caruia sa le permita altor persoane sa intre in contact cu ei. Instrumentul a fost creat pentru cei care interactioneaza frecvent cu clientii, precum angajatii departamentelor de vanzari, de marketing sau de suport, pentru a spori flexibilitatea si pentru a mentine controlul asupra acestei forme de comunicare externa”, a declarat Bogdan Carstoiu, arhitectul sistemului 4PSA VoipNow.

Solutia 4PSA VoipNow este disponibila in doua editii. Varianta Express este gratuita si limitata la un numar de maxim 10 extensii telefonice, in timp ce editia Professional ofera mai multe functii VoIP avansate, disponibilitate ridicata, suport tehnic gratuit si posibilitatea înregistrarii unui numar mult mai mare de extensii pe server. 4PSA VoipNow Professional este integrata cu Parallels Plesk, furnizorii avand posibilitatea de a oferi gazduire web si servicii VoIP in cadrul aceluiasi pachet. Preturile pentru o licenta 4PSA VoipNow Professional incep de la 239 Euro.

Sursa: Soft.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *