Rack-Soft a prezentat noi solutii software la Hosting Con 2008

Rack-Soft, dezvoltator de aplicatii pentru servere si centre de date, a prezentat noile solutii software reunite sub marca 4PSA partenerilor si potentialilor clienti, in cadrul evenimentului adresat pietei de Web Hosting din lume, Hosting Con 2008.

Compania a prezentat atat noile versiuni de VoipNow si DNS Manager, cat si VoipNow Browser Module, un “addon” gratuit pentru browser ce permite clientilor VoipNow sa apeleze numerele de telefon prezente intr-o aplicatie Web printr-o sigura apasare de mouse.

HostingCon a reunit in acest an aproximativ 100 de expozanti din randul operatorilor de centre de date, companiilor de webhosting, furnizorilor de servicii Internet si dezvoltatorilor de software. De asemenea, s-au inregistrat peste 1000 de vizitatori, in marea majoritate, persoane specializate in domeniu.

4PSA VoipNow 1.6.3, 4PSA DNS Manager 3.5 si VoipNow Browser Module vor fi lansate oficial in prima parte a lunii august 2008.

Aplicatiile 4PSA cu variante gratuite si restrictionate ca functionalitate inregistreaza lunar peste 20000 de descarcari de pe website-ul Rack-Soft, http://www.4psa.com.

Rack-Soft este dezvoltator si integrator specializat in aplicatii pentru servere si centre de date. Compania livreaza solutii software pentru automatizarea proceselor si optimizarea comunicatiilor.

Sursa: Soft.ro

Autor: Gabriel Florian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *