Rack-Soft a lansat serviciul VoipNow Hosted

Rack-Soft a lansat solutia VoipNow Hosted destinata firmelor din categoria SMB si micilor furnizori de servicii Internet si comunicatii.

Noul serviciu permite clientilor sa beneficieze de avantajele telefoniei VoIP – integrarea cu aplicatiile software specifice mediului de afaceri, costurile reduse, mobilitatea crescuta – fara ca acestia sa se preocupe de echipamentele hardware sau de managementul platformei care va sustine aplicatia. Serviciul este furnizat de catre Rack-Soft pe infrastructura localizata in Statele Unite si Europa.

VoipNow Hosted utilizeaza modelul de distributie SaaS (Software as a Service), oferind aplicatia si infrastructura necesara clientului pentru desfasurarea activitatii. Serviciul este disponibil imediat dupa contractarea lui si nu necesita investitii suplimentare, ci doar plata tarifului lunar.

Operatiunile de administrare ale sistemului de telefonie, cum ar fi alegerea furnizorului SIP preferat, configurarea extensiilor telefonice, managementul apelurilor, administrarea Call Center-elor, a conferintelor si a mesageriei vocale, cad in sarcina utilizatorului serviciului care va folosi interfata web a aplicatiei 4PSA VoipNow Professional.

“De peste cinci ani, Rack-Soft livreaza platforme software furnizorilor de servicii Internet, care se bazeaza pe acestea pentru a oferi servicii propriilor clienti. In aceste conditii, am considerat oportuna introducerea noii solutii din mai multe perspective. In primul rând dorim sa oferim furnizorilor un model de business prin care sa isi structureze oferta, la un nivel superior materialelor de prezentare traditionale. In al doilea rând venim in intâmpinarea firmelor care nu beneficiaza inca de servicii de comunicatii unificate. Nu in ultimul rând ajutam furnizorii mici care doresc sa fructifice oportunitatile acestui business inainte de a investi in infrastructura si know-how”, a spus Bogdan Carstoiu, directorul general al Rack-Soft.

Serviciul VoipNow Hosted este disponibil in mai multe variante diferentiate prin numarul de extensii suportate, spatiul de stocare si optiunea de ascundere a informatiilor de copyright ale Rack-Soft. Aceasta ultima optiune de configurare este disponibila furnizorilor care doresc sa ofere servicii de telefonie fara a asocia platforma cu Rack-Soft.

4PSA VoipNow Hosted este disponibil pe baza unui abonament lunar cu preturi incepând de la 79 Euro, pret ce include suportul pentru pâna la 100 de extensii si 20 GB spatiu de stocare pe server.

Sursa: Rack-Soft ( www.rack-soft.ro )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *