ProXmedia relanseaza publicitatea pe mobil

ProXmedia relanseaza publicitatea pe mobil prin programe de franciza (affiliati) pentru toate firmele care doresc sa se lanseze in publicitate si marketing pe telefoanele mobile.

Publicitatea prin bluetooth pe telefoanele mobile este cea mai rapida forma de a aduce in fata consumatorilor (prin intermediul telefonului mobil), ofertele speciale oferite de comercianti sau firme de publicitate.

Administrarea campaniilor se face prin internet, din confortul biroului propriu. De astazi poti trimite reclama pe telefoanele mobile din locatiile ProXmedia in doar cateva minute!

Varietatea formatelor de reclama (de la format text si pina la format video) face ca aceasta forma de Bluetooth Advertising pe mobil sa fie eficienta, ieftina si rapida, fara a se folosi retelele GSM.

Informatiile complete despre programele gratuite si modalitatile in care poti face publicitate pe telefoanele mobile folosind platforma de publicitate si marketing ProXmedia se pot accesa de la adresa: http://www.proxmedia.ro spune Dan Captaru, Managing Partner ProXmedia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *