Project Management Software, pentru proiecte si manageri

RationalPlan este numele unei aplicatii software care face din Stand By Soft un nume de succes pe piata globala a managementului de proiecte (Project Management). Desi suita de produse RationalPlan este folosita de manageri de pe toate continentele iar numele produselor au rezonante internationale, Stand By Soft este o companie 100% romaneasca, iar aplicatiile au fost concepute si realizate in totalitate in Romania, incepand din anul 2007.

Vorbim tot mai mult despre fonduri europene, despre managementul proiectelor s.a.m.d. dar prea putin despre faptul ca, pentru a coordona proiectele, specialistii folosesc avantajele oferite de aplicatii pentru managementul proiectelor (project management software).

RationalPlan Single Project este o aplicatie destinata managerilor de proiecte independente, cu resurse si activitatii proprii, fara conexiuni cu alte proiecte. Pentru managerii care trebuie sa coordoneze proiecte complexe, care implica partajare de resurse, constrangeri si dependente intre mai multe proiecte, RationalPlan Multi Project este o solutie pe care TopTenReviews o considera in primele 5 la nivel mondial.

RationalPlan Project Viewer este o aplicatie gratuita 100%, care poate fi utilizata pentru vizualizarea proiectelor. Se pot vizualiza proiecte realizate cu RationalPlan Single/Multi Project, dar aplicatia permite si vizualizarea proiectelor realizate cu Microsoft Project.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *