Proiectul EcoWeb, educatie ecologica online

Agentia Nationala pentru Protectia Mediului (ANPM) a lansat oficial Proiectul EcoWeb.

Acesta are ca principal scop promovarea activitatilor de educatie ecologica pe teritoriul Romaniei si imbunatatirea colaborarii dintre autoritatile publice de mediu si scoli, precum si organizatiile non-guvernamentale ce activeaza in acest domeniu.

Proiectul EcoWeb se doreste a fi un liant intre organizatiile guvernamentale din Romania si institutiile societatii civile prin elaborarea si promovarea unei baze de date privind educatia ecologica la nivel national. Prin realizarea acestui instrument educational, proiectul raspunde catorva necesitati urgente cu care se confrunta societatea romaneasca: necesitatea privind dialogul si colaborarea intre institutiile guvernamentale si societatea civila, precum si necesitatea privind cresterea constientizarii si a educatiei in ceea ce priveste problemele de mediu cu care se confrunta Romania.

Un comentariu la „Proiectul EcoWeb, educatie ecologica online

  1. CIUBUC IULIANA

    O idee exceptionala !
    Am inteles , pe de o parte , ca judetul Alba a acceptat proiecte de lectii doar pana pe data de 17 aprilie, iar in alt link am gasit ca de-abia in luna mai incepe proiectul online. Am incercat sa deschid un PDF in care era data adresa site-ului agentiei Nationale de Mediu , referitor la ECOWEB si nu s-a deschis.Astept mai multe lamuriri .
    Sunt cadru didactic si doresc sa implic scoala in acest concurs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *