Producatorul de soft, Nemetschek Romania, la Construct Expo Ambient 2008

In perioada 21-25 mai v-a avea loc in cadrul Complexului Expozitional ROMEXPO targul Construct Expo Ambient 2008. Ca in fiecare an, producatorul de software Nemetschek Romania (www.nemetschek.ro) va fi pregatit cu prezentari de produse noi si oferte deosebit de interesante pentru arhitecti si ingineri constructori, precum si pentru instalatori.

Obiectivul central al prezentarilor va fi recent lansata versiune 2008 a programului de proiectare asistata de calculator pentru arhitectura/constructii/instalatii Allplan BIM 2008. Allplan BIM 2008 – dupa cum ii spune si numele – este acum complet aliniat conceptului de BIM (Building Information Modeling). Pe langa seria de functii noi incluse, soft-ul Allplan BIM 2008 face acum un pas decisiv spre consolidarea solutiei complete de proiectare, atat prin alaturarea unei noi specialitati – si ne referim la Proiectarea drumurilor si a canalizarilor – la grupul arhitectura – inginerie – calcul de rezistenta – instalatii, cat si prin introducerea unor functionalitati crescute la trecerea, in cadrul procesului de proiectare, de la o specialitate la alta.

Tot ca o noutate adusa de 2008, pachetul software Allplan Instalatii este in curs de acreditare pentru calculul Certificatului Energetic conform normelor romanesti in vigoare.

Sursa: Nemetschek Romania ( www.nemetschek.ro )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *