Prodigy Tehnologii la conferinta Solepad Brasov

 

In data de 14 octombrie 2008 Prodigy Tehnologii participa la conferinta SolePad organizata in Brasov.

SolePAD este un program de conferinte B2B din Romania care ofera participantilor accesul nemijlocit la furnizorii de solutii informatice pentru administrarea afacerilor. In cadrul acestei conferinte pot fi urmarite prezentarile aplicatiilor, existand si posibilitatea de a dialoga cu furnizorii de solutii in cadrul sesiunilor de intrebari si raspunsuri.

Reprezentantii Prodigy Tehnologii vor face o scurta trecere in revista a aplicatiilor dezvoltate.

 

Aplicatii software dezvoltate de Prodigy Tehnologii:

MERLIN ERP – sistem integrat pentru planificarea resurselor

PRODIGY FIXED ASSETS – administrarea mijloacelor fixe

PRO BUDGETS – managementul bugetelor

PIIMS – managementul asigurarilor.

Tema acestei prezentari va fi insa ‘Merlin ERP – must have-ul distributiei’. Asa cum sugereaza si titlul, participantii vor afla ce este un sistem ERP si care sunt beneficiile acestei solutii complete pentru gestionarea afacerii si a fluxurilor informationale.

Merlin ERP este o solutie modulara flexibila, care are 8 module de baza: Contabilitate, Gestiune, Salarizare, Administrare, Centre de cost, Financiar, Comercial si Mijloace fixe si 3 module suplimentare: Merlin Portal, Modul Productie si Merlin Mobile SFA pentru automatizarea vanzarilor.

Dintre avantajele oferite de Merlin, amintim: aplicatia ofera o imagine de ansamblu asupra business-ului disponibila in timp real, reducerea costurilor de productie, personalizarea aplicatiei in functie de specificul activitatii si necesitatile clientilor, planificarea corecta a resurselor.

 

Despre Prodigy Tehnologii

Prodigy Tehnologii este dezvoltator si integrator de aplicatii software cu experienta de 8 ani pe piata IT din Romania. Echipa Prodigy creeaza sisteme informatice ce pot fi utilizate in diverse domenii: distributie, financiar, industrial, mass-media, vanzari, retail, asigurari si in sectorul agro-alimentar.

Prodigy Tehnologii are sediul central in Bucuresti, Romania.

Sistemele dezvoltate de noi: Merlin (ERP) si Merlin Mobile (SFA), Pro Budget (managementul bugetelor), Prodigy Fixed Assets (gestiunea mijloacelor fixe), PIIMS (solutie destinata firmelor de asigurari).

Dintre clientii nostri amintim: Metro cash&carry, Ovo Design, Toneli Group, Ecuator Holding, Alpha Bank Romania, NBG Insurance, AgroCompany, Fatrom Aditivi Furajeri, Proserv SRL, Edwards International, Real Hipermarket, Greenland Pharmaceutical, Cerealprod SA, Civic Service, Premier Com, Triton Cargo International, Farmer Grup etc.

 

Autor: Maria Brodoceanu

Sursa: Soft.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *