Primul serviciu de alerte prin SMS la e-mail-uri si evenimente din Romania

 

DevStudio, www.devstudio.ro  anunta implementarea in platforma online SMSLink.ro a primului serviciu de alerte prin SMS din Romania – SMS Alerts BETA. Acesta serviciu permite utilizatorilor sa fie notificati prin SMS, pe telefonul mobil, pentru orice e-mail primit sau eveniment din calendarul personal ce va avea loc, folosind orice client de e-mail online sau instalat pe calculatorul personal care suporta reguli de e-mail forwarding – mentionand printre altele GMail, Yahoo! Mail Plus, Outlook Express, Mozilla Thunderbird sau Microsoft Outlook.

 

Cu SMS Alerts utilizatorii pot fi la curent cu noile e-mail-uri primite si evenimentele ce urmeaza sa aiba loc, si in momentul in care nu sunt in fata calculatorului, SMS Alerts, trimitand alerte detaliate despre e-mail-ul primit sau evenimentul ce urmeaza sa aiba loc.

 

Serviciul se configureaza 100% online pe adresa www.smslink.ro si nu necesita instalarea de aplicatii suplimentare pe calculator. Un avantaj foarte important este faptul ca utilizatorii care se inregistreaza beneficiaza in plus, de acces la serviciile de SMS Marketing, Mail2SMS si SMS Gateway, in aceeasi platforma SMSLink.ro, printr-o interfata unificata pentru managementul mesajelor SMS si al costurilor, aducand astfel intr-un singur loc toate serviciile de trimitere de SMS de care au nevoie.

 

SMS Alerts se adreseaza atat publicului business cat si home userilor, nevoie de informare si de a fi la current cu noutatile fiind o nevoie permaneta si globala, iar costurile fiind minime. SMS Alerts functioneaza ca intreaga platforma SMSLink, in regim prepaid utilizatorii putand sa achizitioneze pachete cu oricate SMS-uri. Pretul unui SMS trimis poate ajunge la 0.047 EUR, in functie volumul de mesaje trimise, astfel cu cat utilizarea serviciilro creste, cu atat costul unui SMS scade. Un alt avantaj este lipsa abonamentelor lunare, utilizatorii platind doar volumul de mesaje cumparate.

 

Detalii complete despre SMS Alerts gasiti pe www.smslink.ro/sms/alerts. Platforma SMSLink o puteti accesa pe www.smslink.ro.

 

 

Sursa: Soft.ro

Autor: George Calinescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *