Primul motor de cautare dupa e-mail, made in Romania.

 

Maine se lanseaza in mod oficial, primul si, la ora actuala, singurul motor de cautare a persoanelo dupa adresa de e-mail.

www.droopy6.com este o platforma activa de cautare a persoanelor pe site-uri sociale. Platforma este capabila sa returneze rezultate atat de pe site-uri autohtone (eok.ro, ingeri.ro etc.) cat si internationale (netlog.com, hi5.com, flicker.com etc.). Pana in prezent ‘Droopy’ este sustinut de nouasprezece retele, urmand ca, pana la sfarsitul anului, sa fie adaugate inca, aproximativ, zece alte retele din interiorul si exteriorul tarii.

De la data lansarii versiunii Beta private s-au efectuat peste 2 000 de cautari. Doopy a fost accesat cu diferite scopuri, ce variaza de la cautari de prieteni pana la cautari efectuate de firme interesate in mai buna cunoastere a angajatilor.

Perioada de testare Beta se va incheia in data de 20 octombrie 2008 cand Droopy6.com va fi lansat oficial. Multumim tuturor celor care au intrat sau vor intra pana la data lansarii, ajutand astfel la rezolvare legate de functionare. Acestia vor primi automat statut de mebru privilegiat in urmatoarele versiuni ale motorului de cautare.

Droopy6.com a fost construit de o echipa de 4 elevi ai liceului de arhitectura si lucrari publice I.N.Scoloescu in colaborare cu firma Rombrand SRL.

 

Autor: Toparceanu George

http://www.droopy6.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *