Premier-job.ro, un nou portal romanesc de joburi

Premier-job este un nou site abia intrat pe piata autohtona de joburi. Prin natura lui, site-ul isi propune sa fie un instrument util in alegerea job-ului ideal, pentru viitorii angajati si un mijloc de recrutare de personal calificat, pentru angajatori.

Publicarea de joburi este gratuita, primii 100 de angajatori beneficiind de 20 credite, in limita carora pot fi postate joburi, bannere, etc. Odata cu publicarea primei oferte de job se creeaza contul de angajator. Acesta are posibilitatea de a modifica, dezactiva sau innoi joburile postate inainte de a expira termenul de afisare.

O alta particularitate a portalului Premier-job.ro, este ca acesta beneficiaza de serviciul de indrumare in timp real, serviciu asigurat intre orele 10.00-18.00.

Cei care se afla in cautarea unui loc de munca beneficiaza de un sistem de creare a conturilor si de postare a CV-urilor foarte accesibil. CV-urile pot fi adaugate pe site in doua moduri : fie prin incarcarea CV-ului direct din calculatoarele personale, fie prin completarea fiecarei rubrici din sectiunea corespondenta administrarii CV-urilor (metoda clasica).

http://www.premier-job.ro/ se afla in prezent in dezvoltare, urmand ca in viitorul apropiat sa ofere si alte facilitati atat angajatorilor cat si angajatilor.

Sursa: Soft.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *