Plug-in pentru reducerea costurilor de roaming

 

Zilele in care operatorii de telefonie mobila taxau dupa cum le era placul sunt de-a binelea apuse, afirma Managerul Grupului Morodo, Andrew Reid, intr-un comunicat de presa.

 

Acum poti calatori in strainatate in vacanta de vara, poti suna acasa ori de cate ori vrei, si nu trebuie sa-ti mai faci griji ca platesti o factura enorm de mare cand te intorci .

MO-Call functioneaza printr-un software plug-in ce poate fi instalat in majoritatea telefoanelor. Utilizatorii pot downloada plugin-ul in mod gratuit, de pe websitul www.mo-call.com .

 

Aceasta valoare adaugata a serviciului MO-Call functioneaza prin intreruperea apelului international si trimiterea unui SMS catre Morodo Gateway, care apoi va conecteaza apelul international. Dupa care primesti un apel catre numarul pe care il nominalizezi si cand raspunzi iti conectam apelul la destinatie. Cand setezi un apel iti recomandam sa primesti apelul catre o linie fixa sau mobila locala. Aceasta pentru a asigura evitarea costului de roaming, in afara unicului cost SMS.

 

Grupul Morodo ofera servicii de telefonie mobila catre o baza de clienti globala sub brandul MO-Call. De asemenea compania ofera servicii software (sub licenta) pentru firmele de telefonie, retele mobile si detinatorii de branduri.

 

Cu sediul central in Londra, UK, Morodo Group detine si opereaza prin intermediul Beijing Morodo Technology Development Co., Ltd (Beijing Morodo), o intreprindere detinuta in intregime din China. Echipa Beijing Morodo Research and Development isi desfasoara activitatea in cercetare pentru inovatii in tehnologii wireless.

 

 

Sursa: Soft.ro

Autor: Gabriel Florian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *