Parteneriat Rack-Soft – Parallels

Rack-Soft a anuntat luni, 19 mai 2008, in cadrul evenimentului “Parallels Summit 2008” organizat in WashingtonDC, semnarea unui acord cu compania americana Parallels pentru distribuirea produsului VoipNow. Parallels, Inc. este lider pe piata de software destinat providerilor de servicii de gazduire.

logoAstfel, cunoscuta aplicatie software PBX destinata furnizorilor de servicii si companiilor a fost integrata cu Parallels Plesk Control Panel pentru a livra utilizatorilor finali servicii de telefonie conform modelului “software-as-a-service” (SaaS). Anuntul a fost urmat de prezentarea solutiei de catre directorul general al Rack-Soft, domnul Bogdan Carstoiu.

Odata cu aceasta integrare, clientii Parallels vor putea oferi functionalitati PBX la costuri accesibile utilizatorilor corporatisti si rezidentiali. Serviciul de telefonie gazduit ofera la un tarif lunar redus avantajele unei centrale telefonice ale carei costuri de instalare si mentenanta se pot ridica la zeci de mii de dolari. Un astfel de serviciu permite companiilor sa isi conecteze usor sediile si sa implementeze comunicatii integrate de voce si video, utilizand software-ul destinat mediului de afaceri. Veniturile globale anuale realizate de sistemele PBX au atins valoarea de 8.9 miliarde USD in 2006 si se estimeaza ca vor totaliza aproape 12 miliarde USD pana in 2010.

Suportul pentru VoipNow este inclus in noua editie Parallels Plesk Control Panel 8.4, prin intermediul VoipNow Plesk Module, aplicatie ce integreaza cele doua produse intr-o singura interfata de administrare. Combinând cel mai puternic control panel din industria de hosting cu un software VoIP PBX, furnizorii de gazduire web vor putea oferi o gama mai larga de servicii clientilor. Totodata, VoipNow Plesk Module automatizeaza administrarea utilizatorilor si simplifica configurarea telefoanelor si livrarea de servicii de voce si video.

windows“Parteneriatul cu Rack-Soft concretizat prin oferirea solutiei lor software PBX catre utilizatorii Parallels Plesk Control Panel este un exemplu excelent al modului in care tehnologiile inovatoare pot fi asigurate prin intermediul modelului SaaS pentru a ajuta clientii finali sa controleze costurile si sa isi imbunatateasca eficienta”, a afirmat Serguei Beloussov, CEO Parallels. “Oferind preturi competitive si optiuni de inchiriere a licentelor, Parallels face posibila integrarea unor aplicatii cheie, precum VoipNow, in portofoliul furnizorilor de servicii.”

“Suntem incantati sa lucram impreuna cu Parallels pentru a oferi VoipNow prin intemediul canalului sau de distribuitori si furnizori de servicii”, a declarat Bogdan Cârstoiu, director general al Rack-Soft. “Acum, prin integrarea cu Parallels Plesk Control Panel, clientii isi pot administra serviciile de hosting si cele VoIP intr-o singura interfata in browser.”

Sursa: Soft.ro ( www.parallels.com/products/plesk )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *