Parteneriat EMC si Romsys

Romsys unul din cei mai importanti integratori de sistem de pe piata româneasca, si EMC Corporation, au anuntat astazi un parteneriat pentru a furniza noi produse de infrastructura informationala la nivel inalt si centre de operatiuni pentru a-si ajuta clientii comuni sa obtina o valoare mai mare a informatiilor de business.

Platformele hardware si software si serviciile IT oferite de EMC si Romsys vor ajuta clientii sa proiecteze, sa construiasca si sa administreze infrastructuri informatice inteligente, flexibile si securizate.

Cele doua companii vor combina design-ul si expertiza dezvoltarii solutiilor pentru client pentru a gestiona infrastructurile IT bazate pe informatii care scad cheltuielile de costuri operationale ale clientilor in timp ce maresc disponibilitatea, scalabilitatea si siguranta sistemelor de date centrale. Scopul colaborarii este sa livreze noi solutii si servicii IT care se adreseaza domeniilor de management al informatiei, incluzand automatizarea centrelor de operare a datelor, protectia informatiei, virtualizare si coordonare.

“EMC si Romsys impart aceeasi viziune pentru livrarea solutiilor si serviciilor inovative pentru a-i ajuta pe clienti sa obtina mai multa eficienta prin gestionarea efectiva a infrastructurilor informationale” sustine Cristian Serban, Country Manager – EMC Business Continuity Solutions.

“Colaborând cu Romsys, leader pe piata in infrastructurile IT de retea, vom putea ajuta clientii sa beneficieze de tehnologia EMC de stocare, protejare si asigurare a informatiei, sa implementeze o strategie de management a ciclului de viata a informatiei, si sa simplifice si sa automatizeze managementul resurselor cum ar fi monitorizarea, raportarea si provizionarea.”

„EMC este leader in solutiile de infrastructura informationala, si aceasta colaborare va permite companiei Romsys sa imbunatateasca solutiile si capacitatile noastre pentru clientii existenti cât si pentru clientii din sectoare de piata regasite in strategia de accelerare a proiectelor Romsys” a spus Günther Meyringer, CEO Romsys.

“Produsele, expertiza si dedicarea catre cercetare si dezvoltare a companiei EMC sunt de cea mai inalta calitate si sunt o excelenta completare la nevoile clientilor nostri.

Ca parte a acestei colaborari, Romsys le ofera clientilor sai o varietate de servicii cu valoare adaugata, o vasta experienta in integrarea IT, expertiza a produselor si dezvoltarea de aplicatii specifice.

Sursa: Soft.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *