Orange va vinde iPhone 3G la preturi cuprinse intre 179 si 489 euro

 

Orange Romania vinde versiunea 3G a terminalului iPhone la preturi cuprinse intre 179 euro si 489 euro, in functie de modelul ales, de tipul de abonament utilizat si de perioada contractuala a abonamentului, potrivit unui comunicat al companiei.

 

Clientii noi care doresc sa isi cumpere un iPhone pot alege intre doua abonamente dedicate in valoare de 39 euro, respectiv de 59 euro pe luna, care includ minute nationale, mesaje scrise, pachete cu trafic de date si tarife speciale pentru apelurile internationale.

 

Clientii existenti au tarife reduse la achizitionarea telefonului prin programul de fidelizare Orange Thank You. Astfel, daca isi activeaza o optiune in valoare de 12 euro pe luna, care ofera minute si trafic de date incluse, pot cumpara un iPhone la tarife reduse pana la 289 euro. Pentru clienti Orange, cu abonamente lunare in valoare de peste 32 euro, pretul telefonului ajunge la 209 euro.

 

iPhone 3G este disponibil in Romania in toate variantele de culoare si capacitate a memoriei integrate, adica negru pentru modele cu memorie de 8 GB si 16 GB si alb pentru modelul cu memorie de 16 GB.

 

Pot fi cumparate accesorii standard din pachetul iPhone 3G si o gama de accesorii dedicate, precum bocking station, echipament Bluetooth, cablu TV out, huse clasice de piele si huse semnate de designeri, folii protectoare pentru ecran, incarcator pentru masina, carcasa de silicon.

 

Produsul poate fi cumparat din magazinele Orange, pe internet si din 25 de magazine selectate ale partenerilor Euro GSM, Fonomat, Say si din reteaua magazinelor Apple Premium Reseller.

 

 

Sursa: Soft.ro

Autor: Gabriel Florian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *