Orange si Apple vor lansa noul iPhone 3G in Europa

Orange si Apple au anuntat astazi ca noul model iPhone compatibil 3G va fi disponibil in Austria, Portugalia si Elvetia incepand cu 11 iulie, in Franta din 17 iulie, iar pe celelalte piete din Europa, Orientul Mijlociu si Africa ulterior, in cursul acestui an.

Orange va incepe sa preia comenzile pentru iPhone in cursul acestei luni. iPhone combina trei produse intr-un singur terminal mic si usor: un telefon mobil revolutionar, un iPod cu ecran generos si cele mai bune aplicatii de acces internet si e-mail, motoare de cautare si harti concepute pentru telefonul mobil.

“La Orange incercam sa aducem internetul mai aproape de clienti, astfel incat acestia sa aiba acces rapid la informatie si divertisment, oriunde s-ar afla”, a spus Olaf Swantee, Head of Orange’s Global Mobile Operations. “iPhone beneficiaza de extinderea larga a retelelor nostre 3G si impreuna vom imbunatati experienta de comunicare a clientilor nostri”.

“Suntem incantati sa extindem parteneriatul cu Orange si sa lansam iPhone in peste 12 piete de pe glob”, a spus Tim Cook, COO Apple. “Suntem nerabdatori sa oferim acest telefon revolutionar si mai multor oameni din intreaga lume”.

Sursa: Orange ( www.orange.ro )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *